torsdag 9 augusti 2018

12-åriga Elise räddar 19-åriga Olga från att drunkna

Under ett dansläger i Öjebyn var deltagarna och badade på badplatsen Hamnviken, där den 19-åriga Olga, som inte kunde simma, stod på bryggan då en annan deltagare gick fram till henne och puttade till henne på skoj för att personen tog för givet att hon kunde simma. Efter ett tags panik upptäckte en deltagare, Elise, som var i vattnet en bit bort att Olga hade problem. Genast så började Elise simma mot henne och när hon kom fram försökte hon hjälpa henne att hålla huvudet ovanför vattenytan, samtidigt som hon började simma med henne hängandes på sig in mot land, så började hon ropa på hjälp. En lägerledare hör ropen och ser hur Elise simmade med en hand samtidigt som hon försöker hålla Olgas huvud ovanför vattenytan. Genast så kom de och hjälpte Elise få upp Olga på land. Elise blev utsedd till lägrets hjälte och fick ett diplom för sina heroiska handlingar.

1 kommentar:

  1. Man ska inte ta för givet att man kan simma för att man står på bryggan. Hon hade tur att Elise såg o hörde henne. Elise var uppmärksam på de som var i vattnet. Fint av Anton att sprida detta!!!

    SvaraRadera

Tillfälligt avbrott

Hej alla mina läsare. Jag har kommit in på en skrivarlinje på distans i Nässjö. Allt mitt fokus kommer jag nu lägga på skolan och texterna d...