fredag 13 april 2018

Triangeldrama i Malmö: kvinna misstänks ha skrivit hotbrev till sig själv.

Det är som hämtat ur en såpopera, ett sambopar i Malmö har anmält att de har blivit trakasserade. Först misstänktes en utomstående kvinna ifrån mannens tidigare liv, sen vändes rollerna drastiskt när misstankarna istället riktades mot sambokvinnan, som fick till slut byta plats med den första kvinnan i häktet.

Det började med telefonsamtal från skyddat nummer, sen gick det över till hotbrev och att saker som stringtrosor och pyjamas till parets barn, lämnades i brevlådan. Kvinnan i paret har gjort totalt 13 polisanmälningar och efter några månader kom hon även med ett namn och signalement på den som hon trodde var den skyldige till trakasserierna.

Först när det började komma in dödshot beslöt sig polisen för att frihetsberöva kvinnan som sambon hade uppgett för att att få ett stopp på dramat.

När polisen gick igenom alla brev så framstod ett mönster, och de fick känslan av att det hade häktat fel kvinna. Istället började misstankarna leda mot sambokvinnan, mycket i breven var sånt bara hon borde kunde känna till. Så kvinnorna i utredningen fick helt enkelt byta plats i häktet.

Kvinnan som häktades först har tagit mycket illa vid sig. Hon har uppgett i förhör detta har varit värsta hon har varit med om i hela sitt liv.

I nuläget står sambokvinnan åtalad för falsk angivelse och bevisförvanskning. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tillfälligt avbrott

Hej alla mina läsare. Jag har kommit in på en skrivarlinje på distans i Nässjö. Allt mitt fokus kommer jag nu lägga på skolan och texterna d...