fredag 29 december 2017

Polisen satsar på ett lugnare nyår på Möllevångstorget i år

Detta nyåret har Malmöpolisen fått nya och bättre övervakningskameror och starkare strålkastare till Möllevångstorget, de här lamporna ska vara bemannade hela tiden och hjälpa till att förhindra det kaos som har varit där tidigare år då raketer har flugit in i klungor av folk, bilar och byggnader. Allt som sker på Möllevångstorget ska bli filmat så att polisen kan kolla på banden senare med främsta syftet att säkra bevis om något skulle hända.

Personligen tycker jag inte om raketer. De är både för högljudda och för farliga och dessutom blir katter och hundar blir skrämda av dem, de blir så nervösa att de blir tokiga. Jag hade en katt en gång som blev så nevös att den försökte klättra upp igenom skorstenen för att försöka komma undan ljudet av raketerna. Så ska det inte vara. Om man nu måste skjuta raketer så gör det precis vid tolvslaget eller hitta på någon annan aktivitet som inte involverar raketer över huvud taget. 


Gott nytt år! Och snälla, försök låta bli att skjuta raketer i år. För djurens skull. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tillfälligt avbrott

Hej alla mina läsare. Jag har kommit in på en skrivarlinje på distans i Nässjö. Allt mitt fokus kommer jag nu lägga på skolan och texterna d...